Hoogstraten nog niet bang van degradatiespook

Hoogstraten nog niet bang van degradatiespook
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het loopt momenteel niet echt vlot bij Hoogstraten. De club staat allerlaatste en had misschien wel iets meer gehoopt bij de start van de competitie. Glenn Van Der Linden heeft er nog vertrouwen in.

Door Dirk Pieters

“We hebben vaak punten verloren door individuele fouten of concentratieverlies. Dit werd verschillende malen afgestraft. We zijn de laatste weken geen enkele keer weggespeeld, maar we zijn wel achter gebleven zonder punten", begint Van Der Linden zijn pleidooi tegenover Voetbalkrant.com.

"Tegen Westerlo leverden we een collectief sterke prestatie af en hopelijk kunnen we dit doortrekken tegen Moeskroen. Ook tegen een sterk Moeskroen zijn we zeker niet kansloos.”

"Hadden op meer gehoopt"

“We wisten dat we een aanpassingsperiode nodig zouden hebben, maar we hadden natuurlijk wel op meer gehoopt. Vooral de nederlagen tegen Heist en Geel waren pijnlijk", ging de speler van Hoogstraten verder.

"Toch blijft de sfeer goed in de groep. We werken al lang samen en hebben al veel successen geboekt. We wisten dat we nu voor een moeilijke uitdaging stonden, maar we gaan er met z'n allen keihard voor werken om te slagen.”

Op de vraag of Hoogstraten al bang moet krijgen om te degraderen was Van Der Linden duidelijk. “Ik blijf er van overtuigd dat het zo'n vaart niet zal lopen. We hebben al laten zien dat we het niveau aankunnen. Nu is het tijd dat we dat gaan koppelen aan punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties