"Van niemand schrik hebben"

"Van niemand schrik hebben"
Foto: © SC

Bij Lommel United had men zo'n zwakke start niet verwacht. De Limburgse club draait al enkele jaren mooi mee in de tweede klasse en liet meermaals knap voetbal zien, maar dit jaar blijven vooral de punten uit. Dat beseft ook doelman Yannick Thoelen.

Door Dirk Pieters

In een gesprek met Voetbalkrant.com legt de doelman uit waar het probleem ligt: “Het loopt niet zo heel vlot. Het is niet dat ons spel slecht is, want we hebben ook al heel goede wedstrijden gespeeld, maar de resultaten blijven momenteel uit."

"Tegen Antwerp hebben we verdiend verloren, maar er waren wel wedstrijden bij waar we punten hadden moeten rapen. Tegen Dessel en Roeselare starten we gewoon slap maar zetten we het recht in de 2de helft, al is het dan eigenlijk al te laat.”

"7 op 9 nu een must"

De volgende weken moet Lommel United dringend punten pakken en dat beseft ook de doelman van de club. “Het is het ideale moment voor ons om punten te pakken tegen Aalst, maar ook tegen Heist en Geel moeten we de volle buit pakken. Een 7 op 9 moeten we zeker proberen te halen.”

Over paniek wil Yannick Thoelen het nog niet hebben.  "Het is nog vroeg in het seizoen en er kan nog veel veranderen. We hadden een moeilijk programma tot nu toe, maar dat mag geen excuus zijn.  Als we spelen zoals de tweede helft tegen Dessel en Roeselare moeten we van niemand schrik hebben en zullen we nog voldoende punten sprokkelen."

"Ook de spelersgroep heeft er het volste vertrouwen in. In de kleedkamer beseft iedereen dat we juist sterk moeten staan als groep.”  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties