Als VIP naar KV Kortrijk - Club Brugge

Redactie
| 0 reacties
Als VIP naar KV Kortrijk - Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Half oktober speelt Club Brugge op het veld van Kortrijk. En u kan daar gratis naartoe, zelfs met VIP- tickets. Lees hier wat u daarvoor moet doen.

Altijd uzelf al eens een VIP willen voelen? Nu is er een mogelijkheid! Je kan gratis en voor niets genieten van een topavond tijdens Kortrijk - Club Brugge half oktober. De West-Vlaamse derby is voor beide teams belangrijk en dus heel interessant om te volgen, ook vanuit de boxen. En u kan de prijs binnenhalen, vrij eenvoudig zelfs.

Het enige wat u moet doen is tonen dat u iets van voetbal weet. Per weddenschap dat u inzet via onze partner Unibet, kan u een aantal punten verdienen in de Jupiler League Challenge. Wie op 6 oktober het meeste punten heeft verzameld, mag op 20 oktober gratis als VIP naar Kortrijk - Club Brugge. Maar ook de rest van de top-10 wint mooie prijzen. 

Bovendien kan je als eindwinnaar van het hele seizoen nog meer mooie prijzen winnen. Wat dacht u van een pakket voor de finale van de Champions League? 

Wie pakt vanavond de overwinning in Jan Breydel?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 78 euro op bij winst van de thuisploeg. Denk je dat Lierse de punten pakt? In dat geval levert dezelfde gok je al 540 euro op - een aanrader dus dankzij de goede odds van Unibet. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties