Reactie Arzo: "Zonder druk ben je dood"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Arzo: "Zonder druk ben je dood"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

César Arzo kwam zaterdag als één van de eerste Gent-spelers de pers te woord staan. De voormalige aanvoerder van de Buffalo's was erg teleurgesteld over het spel dat zijn ploeg op de mat legde.

Sander De Graeve in Gent

"Ik ben heel erg ontgoocheld", aldus Arzo. "We kregen de beste mogelijkheden en kwamen erg dicht bij een tweede doelpunt, maar aan het eind konden we nog verliezen. De druk wordt nu wel erg groot. In zo'n stadion moeten we gewoon winnen en beter voetballen. Of de druk te veel is? Als er geen druk op je bloed staat, ben je dood."

In het begin van de eerste helft en vooral bij de start van de tweede helft liep het beter. Waarom de Buffalo's dat niet konden vasthouden is een raadsel voor de Spanjaard. "Ik weet het echt niet. Misschien is het fysiek, misschien iets anders, ik kan het niet zeggen."

De reactie van het publiek, een fluitconcert, vond hij wel normaal. "Dat is logisch. De mensen willen voetbal zien. Ik zei het nog in mijn laatste interview (met Voetbalkrant.com, nvdr). We hebben hier alles, nu is het aan ons om iets terug te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties