International in spotlights in 'Iedereen beroemd'

International in spotlights in 'Iedereen beroemd'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week volgt het Éen-programma Iedereen Beroemd een week in het spoor van Yana Daniëls, speelster bij de Red Flames. Vandaag zagen we onder andere een brainstormsessie van de speelsters in hun zoektocht naar een nieuwe naam.

Iedereen beroemd volgt elke week iemand tijdens een belangrijke week in zijn of haar leven. Deze week is er 'de week van Yana', waarin Yana Daniëls - speelster bij Lierse en de Belgian Red Flames - wordt gevolgd in aanloop naar de eerste WK-kwalificatiewedstrijd voor het WK in Canada.

Bij de zoektocht naar een nieuwe naam werd even gedacht aan de Belgian Red Cheetahs. "Snel en atletisch, fel en krachtig, elegant en fier: Belgian Red Cheetahs", werd de mogelijke nieuwe naam voorgesteld, tot hilariteit van de dames.

Uiteindelijk werd toch gekozen voor Belgian Red Flames als naam. Daniëls sprak verder ook over een belangrijk punt voor het vrouwenvoetbal, waar ofwel meer aandacht komt of alles eerder in het water valt.

De 1526 fans - zowat het driedubbele van een normale match - tijdens België - Albanië doen alvast het beste vermoeden. Dat verslag kan u trouwens op Voetbalkrant.com nog eens nalezen via DEZE LINK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties