"We gaan geen 90/90 halen dit seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
"We gaan geen 90/90 halen dit seizoen"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk liet gisteren een eerste steekje vallen in de Antwerpse eerste provinciale. Urbain Spaenhoven wilde zich echter niet verstoppen achter het resultaat. "Enkel onze doelman haalde een goed niveau", was de oefenmeester hard.

FC Mariekerke kon KFCO Beerschot-Wilrijk gisteren in bedwang houden. De partij eindigde op een scoreloos gelijkspel. Het wedstrijdverslag kan je bovendien HIER nog eens nalezen. Urbain Spaenhoven was alvast niet tevreden met de prestatie van zijn troepen. “Enkel onze doelman haalde een goed niveau. De rest geef ik amper een vijf op tien. Dat zegt genoeg, nee?”

“Ik wil wel onthouden dat het team er tot de laatste minuut voor heeft gevochten, terwijl de thuisploeg toch vooral de lange bal ging hanteren. Beerschot-Wilrijk zou vroeg of laat toch eens punten verliezen en bij Mariekerke spelen enkele jongens die hun pluimen verdienden in de nationale reeksen.”

Ook Peter Nijs kon de ban niet breken voor ‘de Antwerpse reus’. “Ik ben ontgoocheld met deze puntendeling”, aldus de doelpuntenmachine. “We gaan natuurlijk geen negentig op negentig behalen dit seizoen, maar onze ploeg weet niet hoe om te gaan met deze situatie. Wat ik van Mariekerke vond? Die jongens behoren tot de betere ploegen uit de reeks, maar we wilden tonen dat Beerschot-Wilrijk de beste is. Waarom ik niet scoorde? Nu weet iedereen dat ik niet elke week trefzeker ben.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties