Garrido schrijft afscheidsbrief

Joris De Wolf
| 30 reacties
Garrido schrijft afscheidsbrief
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Juan Carlos Garrido, de voormalige trainer van Club Brugge, schreef op zijn website een afscheidsbrief gericht aan het Brugse bestuur, de trainersstaf, de spelers en de fans. Garrido moest na het povere spel van Blauw-Zwart vorige week plaats ruimen voor Michel Preud'homme.

In zijn brief sprak de Spanjaard een woord van dank uit aan de volledige Brugse entourage. “Om te beginnen wil ik voorzitter Bart Verhaeghe bedanken om mij de kans te geven een club met geschiedenis en aanzien te coachen. Het was een geweldige ervaring die ik nooit meer zal vergeten”, aldus Garrido.

Verder richt Gariddo zicht tot de fans, spelers en trainersstaf van FCB. “Ik vergeet nooit hun steun en trouwheid aan de club. Ik heb het gevoel dat de Brugse fans me altijd geapprecieerd hebben. Ook de spelersgroep zal ik niet snel vergeten. Ik ben zwaar onder de indruk van hun professionaliteit en inzet.”

De ontslagen trainer richt ook een speciaal woord van dank aan zijn assistenten. “Jorge Simó en Philippe Clement zijn twee uitzonderlijke mensen. Hun loyaliteit aan de club is bewonderenswaardig.” Tot slot looft Garrido ook het werk van de Brugse jongerenacademie. Hij verwacht dat Blauw-Zwart weldra vruchten zal plukken van het harde werk bij de jeugd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties