Gaat Preud'homme ook roteren?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Gaat Preud'homme ook roteren?
Foto: © SC

Michel Preud'homme leidt dit weekend zijn eerste competitiewedstrijd als trainer van Club Brugge. De coach beschikt over een brede kern en speelt met de gedachte om af en toe te roteren: "De automatismen hoeven daar niet onder te lijden."

In de beker won Preud’homme alvast zijn eerste officiële partij als coach van Club, al was het een overwinning zonder al te veel glans. Tegen Bergen moet hoe dan ook die eerste competitiezege met hem aan het roer volgen.

Maar Preud’homme waarschuwt zijn spelers alvast: “gemakkelijke wedstrijden bestaan er niet. Bergen is en blijft een eersteklasser. De spelers zullen hun vel duur verkopen. Bovendien stelden ze vanmiddag Cedomir Janevski aan als nieuwe coach. Er wacht ons zeker geen makkelijke wedstrijd.”

Rotatiesysteem?

Blauw-zwart heeft Preud’homme een heel brede kern en daarom sluit hij niet uit dat hij af en toe zal roteren. “Ik wil één bepaalde club in ons land niet na-apen, maar ik sluit niet uit dat ik zal roteren. De automatismen hoeven daar zelfs niet onder te lijden als daar op training met heel de groep aan gewerkt wordt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties