Reactie Preud'homme: "We proberen niet afhankelijk te zijn van Lestienne"

Preud'homme: "We proberen niet afhankelijk te zijn van Lestienne"
Foto: © SC

De eerste competitiewedstrijd van Michel Preud'homme toonde aan dat hij nog geen haar veranderd is. Vloeken, schreeuwen en fluiten gedurende negentig minuten en dat was misschien wel gegrond.

Club verzuimde immers om het tweede geruststellende doelpunt te maken en dat zat Preud'homme ook achteraf nog dwars. "Ja, die tweede goal had gewoon moeten vallen. Nu is het bibberen tot het einde. De vermoeidheid begint ook te spelen en je weet dat de tegenstander ballen in de zestien gaat pompen. Er kan er altijd eentje slecht vallen en dan heb je prijs", zei Preud'homme.

Ondanks zijn vele geschreeuw was hij echter wel blij met de manier waarop Club voetbalde. "Ik heb veel goeie dingen ook gezien. Ze moeten alleen wat rustiger worden in de afwerking en soms ook in het spel. En ja, dat gevloek. Dat weten de jongens en ze nemen dat niet verkeerd op. (lacht)"

Wat wel een constante blijft, is dat Lestienne de beslissende doelpunten blijft maken. Is Club te veel afhankelijk van zijn flankspeler? "We proberen dat net niet te zien. Maar op dit moment maakt hij wel de beslissende acties en dat helpt ons wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties