Hele dag genieten van voetbal

Redactie
| 0 reacties
Hele dag genieten van voetbal
Foto: © SC

In heel de wereld staan er vandaag weer leuke duels op het programma. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Hoe? Lees het hier:

De hele dag wordt er weer naar hartelust gevoetbald op diverse Europese velden. As we speak is Juventus er al aan begonnen in de derby van Turijn, maar er is veel meer te zien vandaag.

Zo kan je om 15 uur genieten van Lazio. Kan Cavanda opnieuw uitpakken met een goede prestatie voor zijn team op bezoek bij nieuwkomer Sassuolo?

Liefhebbers van Zulte Waregem kunnen Rubin Kazan scouten. Zij spelen om 16 uur tegen FK Krasnodar. En ook Twente, Monaco en veel andere teams spelen vandaag hun wedstrijd.

Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden vanavond en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Kan Cavanda scoren?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen tot 840 euro opleveren als Cavanda scoort. Opent hij de score? Dan wordt het zelfs 1680 euro - een aanrader! Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties