Topoverleg bij Real Madrid

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Topoverleg bij Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de nederlaag in de derby tegen Atlético is er stilaan sprake van een crisis bij Real Madrid. Maandag was er dan ook druk overleg bij de Koninklijke.

In eerste instantie was het de spelersgroep die bij coach Ancelotti en zijn assistent Zidane aandrong op een gesprek. Sergio Ramos en Iker Casillas namen het voortouw en drongen aan op een betere eenheid binnen het team. De verdediger was ook kritisch voor zijn ploegmaats: volgens Ramos presteert alleen Ronaldo op niveau en moeten alle andere spelers harder werken.

Tijdens de derby tegen Atlético waren er zaterdag ook enkele opstootjes tussen Real-spelers onderling. Arbeloa en Pepe werden hierop aangesproken door de rest van de spelersgroep.  

Na het gesprek met de spelersgroep aan het begin van de ochtendtraining, werd Ancelotti ’s avonds nog uitgenodigd voor een diner met voorzitter Florentino Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez. De twee topmannen van Real Madrid drukten hun steun aan de Italiaanse coach uit tijdens dit etentje en bevestigden hun vertrouwen in het werk van Ancelotti.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties