Preud'homme: "Engels en Mechele op limiet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Preud'homme: "Engels en Mechele op limiet"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De blauw-zwarte ziekenboeg loopt stilaan leeg. Enkel Jonathan Blondel en Victor Vazquez worden nog klaargestoomd voor het grote werk. Ondertussen maakt Michel Preud'homme zich (lichte) zorgen omtrent zijn jongeren.

Cédric De Volder in Brugge

De voorbije dagen meldden diverse media dat Brandon Mechele en Björn Engels twijfelachtig zijn voor de wedstrijd van morgenavond tegen Oud-Heverlee Leuven. Michel Preud’homme bevestigt dat zijn centrale duo speelklaar is, maar kijkt meteen verder. En net in de toekomst liggen enkele twijfels.

“Ik heb Brandon en Björn de voorbije dagen gespaard op training”, bevestigt de voormalige veldheer van onder meer KAA Gent, Standard en FC Twente. “Ze kampten beiden met enkele kwaaltjes, maar geraken speelklaar voor de partij tegen Leuven. Al merk ik wel dat beide jongeren op hun limiet lopen te voetballen.”

"Lopen op limiet te voetballen"

In dat geval komt de internationale break op een ideaal moment? Nee, toch niet. Het centrale duo van Club werd immers opgeroepen door Johan Walem en Jong België. “Ik hoop dan ook dat de nationale ploeg rekening houdt met hun fysieke paraatheid. Eigenlijk was ik van plan om volgende week een oefenwedstrijd te organiseren, maar er zijn te veel spelers weg met internationale verplichtingen.” (lacht)

De blauw-zwarte ziekenboeg stroomt stilaan leeg. Ook Victor Vazquez maakt vanavond zijn wederoptreden met de beloften. Tegenstander van dienst is Standard. “De voorbije dagen kon Vazquez opnieuw probleemloos meetrainen met de groep. Ik laat hem vanavond zelf de keuze om te bepalen hoeveel minuten hij wil spelen. Hij heeft genoeg ervaring om dat zelf te beslissen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties