Van den Brom wil niet echt wisselen

Van den Brom wil niet echt wisselen
Foto: © SC

John van den Brom was wel tevreden met wat zijn ploeg woensdag voetballend op de mat bracht, ondanks het resultaat. Veel reden om zijn elftal te wijzigen heeft hij dus niet.

Op één plaats moet hij noodgedwongen wisselen, want Mitrovic zit zijn laatste schorsingsdag uit. "Ik moet ook kijken naar de fitheid, want de wedstrijd van woensdag heeft er serieus op ingehakt. Dat zag ik vandaag ook op training, maar de tweede dag na een match is altijd het ergste. Maar eerlijk, als ze allemaal zeggen zich goed te voelen, ga ik inderdaad niet wijzigen. Nee, ook Tielemans niet. Hij kan drie matchen in een week aan. Hoe jonger, hoe makkelijker", lachte de jarige Van den Brom (47).

Mitrovic krijgt dus nog een dagje rust. Van den Brom zag ook dat hij al hersteld was na het missen van de penalty en de kansen in de match tegen Olympiakos. "Het is hetzelfde als een verdediger die onder de bal doorgaat. En Mitrovic is iemand die tegen zichzelf zegt: 'ok, het is gebeurd, maar nu is het gedaan'. Hij gaat verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties