Reactie Vanaken: "Niet onze beste match"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Vanaken: "Niet onze beste match"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken kon ook niet voor de inspiratie zorgen die Lokeren nodig had om het blok van Charleroi te ontmantelen. De belofteninternational erkende dat zijn Waaslanders het zichzelf moeilijk maakten door zo snel de 1-0 te incasseren, en daarna achter de feiten aanliepen.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

"Onze eerste helft was niet goed en als je dan snel 1-0 achterkomt wordt het moeilijk", reageerde Vanaken. "Na de rust kwamen we beter uit de kleedkamers en kwamen we ook verdiend op 1-1. Toen dacht ik dat we het laken naar onze kant gingen trekken, jammer genoeg draaide het anders uit. Al verwijten we doelman Copa niets."

Bekomen

De 21-jarige middenvelder stak echter ook de hand in eigen boezem. "We speelden niet onze beste match, dat moeten we erkennen. Na de nul op negen tegen Standard, Zulte Waregem en Charleroi is het wellicht beter dat er volgende week geen competitievoetbal is. Dan kunnen we een beetje bekomen en alles op een rijtje zetten", aldus Vanaken.

De zoon van ex-Lommelspeler Vital Vanaken zal zelf niet veel op Daknam vertoeven, want hij moet mee met de beloftenploeg van de Rode Duivels. "Ik ben gelukkig dat ik er opnieuw bij ben. Dat betekent dat ik het momenteel niet slecht doe", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties