Lukaku heeft een missie: "Meer scoren dan spitsen van Chelsea en boven hen eindigen"

Lukaku heeft een missie: "Meer scoren dan spitsen van Chelsea en boven hen eindigen"
Foto: © SC

Romelu Lukaku heeft voor het eerst gereageerd op de uitspraken van José Mourinho en zijn sterke start bij Everton. De spits is er op gebrand het ongelijk van de Portugees te bewijzen.

Lukaku werd weer uitgeleend door Chelsea, al scoorde hij tot nu toe meer dan de drie spitsen van Chelsea samen. Een rare deal dus volgens veel Engelsen. "Ik kan daar niet veel aan doen", zegt hij in Het Nieuwsblad. "De trainer beslist en als speler moet je dat respecteren. Ik heb dan gekozen om te vertrekken en het is nu aan mij om het ongelijk van de trainer te bewijzen."

"Het is al twee jaar aan de gang en dan ga je je wel vragen stellen. Maar ja, c’est la vie. Het enige wat ik kan doen, is goed spelen en veel scoren. En dan denk ik dat de mensen zullen opmerken dat ik een goeie speler ben."

Dat Mourinho gezegd heeft dat hij geen spijt heeft van zijn uitleenbeurt, steekt toch wel wat. "Wat moet ik daarop zeggen? Iedereen heeft zijn eigen ­mening. Ik kan alleen maar het tegendeel bewijzen. Door meer te scoren dan de spitsen die Chelsea heeft. Ik hoop dat ik met Everton hoger kan ein­digen dan Chelsea en meer scoor. We zullen op het einde van het seizoen zien wie de beste keuze maakte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties