Enkele Beerschotsupporters niet welkom rondom volgende uitwedstrijd

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 54 reacties
Enkele Beerschotsupporters niet welkom rondom volgende uitwedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele supporters van KFCO Beerschot- Wilrijk zijn zaterdag niet welkom in en rond het Staf Janssens stadion in Tielen. Dan vindt de wedstrijd tussen FC De Kempen en Beerschot-Wilrijk plaats. Voor andere supporters geldt een strikte aanrijroute.

"De burgemeester van de gemeente Kasterlee heeft beslist dat zaterdag, van drie uur voor- tot drie uur na de wedstrijd, in een afgebakende perimeter een plaatsverbod voor bepaalde supporters ingesteld zal worden. Die supporters in kwestie werden hierover persoonlijk in kennis gesteld", zo staat te lezen op de officiële website van Beerschot-Wilrijk.

UPDATE: Vele Beerschotsupporters zouden zich intussen solidair verklaard hebben met de ongewenste fans en zouden de partij ook niet bijwonen. Ook de club zou de zaak onderzoeken.

Andere supporters wordt gevraagd een specifieke aanrijroute te volgen voor deze wedstrijd. Voor de volledigheid geven we dat ook even mee.

Neem op de E34 richting Turnhout afrit 22. Volg dan eerst richting Gierle, vervolgens Tielen. Op de Gierlebaan in Tielen, juist voor de bedrijfsterreinen van IJsboerke, links afslaan in de Prijstraat. Vanaf daar, via Kleinheiken en de Zwepenstraat, de wegwijzers "Parking Bezoekers" volgen. De parking bevindt zich achter het stadion, op amper 300 meter van de ingang.

Op de parking zelf zullen medewerkers van FC De Kempen de voertuigen begeleiden naar hun parkingplaats, zodat alles ordelijk kan verlopen. Opgelet: op alle toegangswegen naar de parkings is een parkeerverbod van kracht. Na de wedstijd volgt u gewoon de wegwijzers "E34 Antwerpen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties