Reactie Dolle pret bij Genk: Tshimanga scoort en wint weddenschap

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Dolle pret bij Genk: Tshimanga scoort en wint weddenschap
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Derrick Tshimanga vond zaterdagavond tegen Lierse de weg naar de netten. Hij vierde zijn doelpunt wel heel uitgebreid. We ontdekten ook waarom: hij won er een weddenschap met enkele ploegmaats mee.

Door Robby Morren

Dolle pret bij de Genk-spelers na de 4-0 zege. Tshimanga had gescoord en daardoor een weddenschap gewonnen met onder meer Camus en Kumordzi. Zijn ploegmaats hadden Tshimanga verteld dat hij nooit zou scoren, dat hij alleen maar assists kon geven.

"We hebben met Tshimanga gewed dat hij nooit scoort" 

"Ik heb inderdaad gewed met Tshimanga. We hebben met hem gelachen dat hij alleen maar assists geeft en nooit scoort. Het is nu wel leuk voor hem dat hij scoorde maar voor ons hangt er een tegenprestatie aan vast", legt Kumordzi uit aan Voetbalkrant.com.

Tshimanga kon er eens goed om lachen. Hij kijkt vooral uit naar de tegenprestatie van Camus. De Fransman moet volgende week trainen met schoenen van een bepaald merk dat hij niet echt ziet zitten. 

"Er wordt veel gelachen"

Het toont aan dat alles koek en ei is in de Genkse kleedkamer. "De sfeer zit echt heel goed. Iedereen komt goed overeen, er wordt veel gelachen", aldus Tshimanga. "Daarnaast kunnen we ook goed kritiek aanvaarden van elkaar en dat is ook belangrijk. We geven elkaar opbouwende kritiek en iedereen gaat daar heel goed mee om."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties