Spectaculaire wedstrijd tussen Hamburg en Stuttgart eindigt onbeslist

Joris De Wolf

De voorlaatste wedstrijd van de negende speeldag in de Bundesliga tussen Hamburg en Stuttgart eindigde op een 3-3 gelijkspel. Het werd een echte spektakelwedstrijd in de Imtech Arena.

De wedstrijd kon voor Stuttgart niet beter beginnen. Al na drie minuten scoorde Maxim op aangeven Ibisevic het openingsdoelpunt. Na twintig minuten voetballen bracht Lassoga de bordjes opnieuw in evenwicht. Toch gingen de bezoekers met een voorsprong de rust in dankzij een doelpunt van Gentner.

Ook de tweede helft was razend spannend. Na tien minuten spelen scoorde Beister de gelijkmaker voor Hamburg. Via een eigen doelpunt van Djourou stond Stuttgart niet veel later voor een derde keer in deze wedstrijd op voorsprong.

Toch konden de troepen van Thomas Schneider hier niet lang van genieten. Amper drie minuten later tekende de Nederlander Rafaël Van der Vaart voor de 3-3. Beide ploegen kwamen nadien niet meer tot scoren waardoor het op een gelijkspel bleef.