Reactie Mechele: "Geen man overboord"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Mechele: "Geen man overboord"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge likt haar wonden na de 4-1-pandoering in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. Laurens De Bock kreeg een basisplaats van Michel Preud'homme, maar deelde de blauw-zwarte malaise. "Ik ben nochtans vastbesloten om mijn kans te grijpen."

Cédric De Volder in Kortrijk

Door de blessure van Tom Hogli speelde Laurens De Bock zijn eerste minuten onder de hoede van Michel Preud’homme. De Oost-Vlaming brak afgelopen week nog zijn neus na een duel met Kehinde Fatai op training, maar rende het veld op met een masker. Hoe beleefde hij de pandoering bij KVK?

“Club zat op geen enkele moment in de wedstrijd”, is de flankverdediger eerlijk. “Een verplaatsing naar Kortrijk is sowieso een lastige opdracht. De rode kaart voor Tom De Sutter was in dat opzicht een koude douche. Al had ik de indruk dat de scheidsrechter vooral in het voordeel van de thuisploeg stond te fluiten.”

"Voor wedstrijd over leidersplaats gesproken"

Ook Brandon Mechele deelde de mening van zijn collega-verdediger. De 20-jarige West-Vlaming wilde echter niet al te veel conclusies verbinden aan de nederlaag. “Het klopt dat we vanavond een lesje hebben gekregen, maar er is geen man overboord. Al waren de omstandigheden natuurlijk ook zwaar. Welke omstandigheden? Jullie hebben de wedstrijd toch ook gezien?"

Club profiteerde dus niet van het puntenverlies van Standard. “Er is voor de wedstrijd wel over die leidersplaats gesproken in de kleedkamer”, geeft Mechele toe. “Maar daar moeten we momenteel niet bij stil staan. Club wil elke wedstrijd winnen en in dat opzicht is enkel de wedstrijd van volgende week van belang.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties