Reactie Van der Wiel: "Anderlecht wou precies niet strijden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Van der Wiel: "Anderlecht wou precies niet strijden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gregory van der Wiel kon terugblikken op een geslaagde Champions League-avond. De rechtsachter van PSG diende immers als fournisseur voor de eerste twee goals van Zlatan Ibrahimovic.

Paris Saint-Germain stoomt door de poule van Anderlecht als een pletwals. De kwalificatie voor de volgende ronde is al bijna binnen. "Het is genieten om in zo'n team te spelen", aldus Van der Wiel. "Elke keer weer, want de individuen binnen deze ploeg zijn sterk, maar ze vormen ook een hecht team. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en stelt die ten dienste van de ploeg."

Over Anderlecht was hij iets kritischer. "Ze speelden zeker niet hun beste wedstrijd", zei Van der Wiel. "Het leek wel alsof ze niet wilden strijden. Dat ik veel ruimte kreeg? Ik wist dat Suarez niet veel meeverdedigde en dat ik de ruimte zou krijgen. In de tweede helft stond er een andere speler en was het heel wat moeilijker voor mij."

Met Ibrahimovic als ploegmaat mag je blijkbaar gerust zijn. "Hij scoort zo makkelijk. Hij is ook geen speciaal man in de kleedkamer. Hij maakt veel grappen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties