Reactie Padt: "Liepen achter de feiten aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Padt: "Liepen achter de feiten aan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kwam tegen Cercle Brugge niet verder dan een gelijkspel en leek zelfs lange tijd op een nederlaag af te stevenen. Doelman Sergio Padt had niet veel werk en dus tijd zat om te zien dat het niet goed was bij Gent.

Sander De Graeve in Gent

"Ik hou hier geen goed gevoel aan over. We hadden afgesproken om de eerste 25 minuten stevig druk te zetten, maar dan kregen we die snelle goal tegen en liepen we meteen achter de feiten aan", aldus de Nederlandse goalie van AA Gent.

"Het spel was echt niet goed, dus moesten we het op karakter proberen klaren." De doelman had niet zoveel werk tegen een stug verdedigend Cercle. "Ik kreeg maar twee of drie ballen te verwerken, maar dat zij net de moeilijkste matchen."

Padt zag de Gentse flanken ook te vaak naar binnen knijpen. "We moesten meer de ruimte op de flanken opzoeken. De goeie combinaties kwamen er veel te weinig uit vandaag." De vrees voor een scenario als vorig jaar zit er bij Gent alvast in. "Iedereen wil winnen, iedereen wil en seizoen als het vorige vermijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties