Bale en Neymar starten in eerste Clásico

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Bale en Neymar starten in eerste Clásico
Foto: © SC

Gareth Bale en Neymar starten binnen een dik half uur aan hun allereerste Clásico. De twee nieuwe sterren van respectievelijk Real Madrid en Barcelona starten in de basis.

Bij Barcelona start Alexis Sanchez op de bank. Neymar staat linksbuiten, Lionel Messi zal vanop rechts starten. In de punt staat Cesc Fabregas als valse negen. Verder de verwachte namen met op het middenveld de driehoek Xavi, Iniesta en Busquets. Achterin mogen Adriano, Piqué, Mascherano en Dani Alves proberen om het leven van de Madrileense aanvallers zuur te maken. In doel staat uiteraard Victor Valdés.

De bezoekers komen aan de aftrap met Cristiano Ronaldo in de punt. Gareth Bale en Di Maria moeten van de flanken voor de aanvoer zorgen. Op het middenveld staan Pepe, Khedira en Modric. Achterin vinden we Daniel Carvajal, Varane, Sergio Ramos en Marcelo. Diego Lopez krijgt de voorkeur op Casillas.

Wat wordt het in Barcelona-Real Madrid? We weten het binnen een dikke twee uur.

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Barcelona de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 105 euro. Gokken op Real kan je beter uitkomen: 284 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties