Niet te missen: Clasico LIVE te bekijken

Redactie
| 1 reacties
Niet te missen: Clasico LIVE te bekijken
Foto: © SC

Om 18 uur is het zover: de Clasico staat op het programma. Wie pakt de punten in de belangrijkste wedstrijd van het jaar?

De wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid weet iedereen op de aardbol te beroeren. Dan staat de wereld in Spanje en zelfs daarbuiten even 90 minuten stil. Alles draait om wie de Clasico weet te winnen. 

De match in de vooravond is ook belangrijk voor de stand in de Primera Division. Barcelona staat met 25 op 27 voorlopig aan de leiding, Real Madrid volgt op drie punten. Een echte zespuntenmatch dus, waarbij het verschil zes punten kan worden - of nul. Atlético Madrid kan de lachende derde worden, die na dit weekend plotsklaps aan de leiding in de Spaanse competitie kunnen staan.

Barcelona - Real Madrid is live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Barcelona de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 105 euro. Gokken op Real kan je beter uitkomen: 284 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties