Reactie Van der Heyden: "Lesje in efficiëntie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Van der Heyden: "Lesje in efficiëntie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stephan Van der Heyden nam gisteren de honneurs waar op de bank van Club Brugge. De assistent-coach had geen moeite om de Limburgse overwinning te prijzen. "We kregen een lesje in efficiëntie."

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud’homme nam – na zijn uitspatting van vorige week bij KV Kortrijk – plaats in de tribunes van Olympia. Ook Philippe Clement zat op de strafbank, waardoor Stephan Van der Heyden werd gebombardeerd tot T1. “Ik had tijdens de wedstrijd ook geen contact met Michel. De vierde ref hield trouwens een oogje in het zeil. Ik heb hem uitgenodigd om naast me te komen zitten, maar daar had hij geen zin in.” (lacht)

"Redding Köteles kantelmoment"

Van der Heyden gaf na afloop een eerlijke analyse van de partij. “We kregen een lesje in efficiëntie van Genk. Al was onze eerste helft ongelooflijk zwak. Maar ging er geen fout vooraf aan het openingsdoelpunt?  Onze tweede periode was dan weer een pak beter. Die redding van Laszlo Köteles op de poging van Vadis Odjidja-Ofoe was in mijn ogen een kantelmoment.”

Ondertussen kijkt Club tegen een teleurstellende nul op zes aan. “En dat komt heel hard aan”, besluit de assistent. “Bovendien hebben we een zwaar programma voor de boeg. Wedstrijden tegen Cercle Brugge en Sporting Lokeren zijn geen lachertjes, maar Club krabbelt wel overeind. Er is geen reden tot paniek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties