"Vroeg scheidsrechter om meer spelers te mogen opstellen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
"Vroeg scheidsrechter om meer spelers te mogen opstellen"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Urbain Spaenhoven zag KFCO Beerschot-Wilrijk gisteren met 0-2 winnen bij FC Heikant. De oefenmeester was tevreden over de prestatie, maar had graag een hogere score gezien. "Al was dat natuurlijk moeilijk door de staat van het veld."

Door de overwinning blijft KFCO Beerschot-Wilrijk de Antwerpse eerste provinciale aanvoeren. Voetbalkrant.com publiceerde eerder al de reacties van Peter Nijs en Jef Snyders. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

“Heikant begon in een egelstelling”, aldus Urbain Spaenhoven op de webstek van de paarshemden. “We moesten meteen op zoek naar oplossingen, terwijl de thuisploeg ons in het mes wilde doen lopen. We kregen in de eerste helft een terechte penalty. Hij werd nu ook effectief gefloten. Vervolgens zorgde het tweede doelpunt voor gemoedsrust. Al wil ik de tegenstander een pluim op de hoed steken voor hun uitstekende inzet.”

De oefenmeester sleutelde ook gisteren opnieuw aan zijn opstelling. Hoe slaagt hij erin om ook de bankzitters tevreden te houden? “ Het is nu eenmaal zo dat iedereen wil spelen”, besluit Spaenhoven. “Ik heb de scheidsrechter gevraagd om meer spelers op te mogen stellen, maar hij weigerde.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties