Reactie Frans krijgt zijn kans: "Ik wist dat er heel veel moest gebeuren"

Frans krijgt zijn kans: "Ik wist dat er heel veel moest gebeuren"
Foto: © SC

Frederic Frans speelde maandag nog bij de beloften van Lierse, woensdag stond hij in de basis bij de A-ploeg. Zijn debuut dit seizoen, want het was zelfs de eerste keer dat hij in de wedstrijdkern zat.

Frans trainde wel mee met de A-kern, maar zat sinds de komst van Menzo telkens in de tribune. De verdediger had ook een dispuut met het bestuur gehad en dat hielp zijn status natuurlijk niet. "Ik ben blijven vragen om de matchen met de reserven mogen mee te spelen. Ik wist dat mijn moment wel eens zou komen", knikte Frans.

Beter gezegd: hij had er op gehoopt. "Er is natuurlijk heel veel gebeurd en ik wist dat er heel veel moest gebeuren om nog een kans te krijgen. Maar zo zie je maar, maandag speelde ik nog bij de beloften en was ik de enige speler ouder dan 20, vandaag stond ik in de basis bij de A-ploeg."

"Ik heb er hard voor gewerkt", aldus Frans die nog niet weet wat de toekomst zal brengen. "Ik kom van helemaal niks, dus ik niks verliezen. Maar het hoeft niet gezegd dat ik zin heb in meer..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties