Staelens: "Club is toch niet goed bezig?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Staelens: "Club is toch niet goed bezig?"
Foto: © SC

Vanavond is Brugge in de ban van dé derby. Lorenzo Staelens hoopt alvast dat zijn groenhemden de maat zullen nemen van Club. "Je kan toch moeilijk zeggen dat ze goed bezig zijn?"

In Brugge staat alles momenteel in het teken van dé derby. Vanavond ‘ontvangt’ Cercle Brugge immers Club. Een wedstrijd om de eer, maar ook om de puntjes. En Lorenzo Staelens is ervan overtuigd dat De Vereniging de volle buit kan pakken in de burenstrijd.

“Ik ga mijn tactische plannetje hier niet op tafel gooien”, vertelt de groen-zwarte oefenmeester in Het Nieuwsblad. “Maar je kan toch moeilijk zeggen dat Club goed bezig is? Hopelijk speelt hun recente nul op zes in ons voordeel, maar die vraag krijgt pas vanavond een antwoord.”

De Vereniging startte opnieuw twijfelend aan de competitie. De laatste weken lijkt de trein eindelijk vertrokken. Sloop er op een bepaald moment ongerustheid in de kleedkamer? “Sommige mensen vreesden al voor een herhaling van het scenario van vorig seizoen”, besluit Staelens. “Maar Cercle koos bewust voor een overgangsjaar. Met onze financiële beperkingen zullen we met een plaats in de middenmoot goed gewerkt hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties