Contractverlenging voor concurrent Alderweireld

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Contractverlenging voor concurrent Alderweireld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diego Godín, een van de concurrenten van Alderweireld bij Atlético, heeft zijn contract bij de Madrilenen verlengd tot 2018. Dat meldt de club zelf op zijn website.

Diego Godín verkaste in 2010 van Villarreal naar Atlético Madrid. De Uruguayaan is een van de vaste waarden in het team van Simeone: hij speelde in vier seizoenen al 128 officiële wedstrijden voor de rojiblancos. Ook dit seizoen is de verdediger niet weg te denken uit de basiself. Samen met Thibaut Courtois is hij de enige Atlético-speler die nog geen minuut miste in La Liga.

Godín had al een contract tot 2015, maar dat werd nu dus met drie seizoenen verlengd. De speler zelf toont zich heel tevreden bij Atlético. “Ik ben heel blij dat ik nog langer bij deze club kan blijven. Dit is mijn thuis. Hoewel ik ver van huis ben, geven ze mij hier een fantastisch gevoel.” Godín looft ook het beleid van de club. “We zijn een sterke groep aan het bouwen, gebaseerd op eenheid, werklust en solidariteit. Dat is niet makkelijk te verwezenlijken, maar het toont de ernst van deze club, die dit project wil verderzetten. Dat geeft veel vertrouwen aan alle spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties