Reactie De Bock: "Geen gebrek aan kwaliteit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
De Bock: "Geen gebrek aan kwaliteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge liep gisterenavond tegen een groen-zwarte lamp. Laurens De Bock gaf na afloop van de partij tegen Cercle toe dat de groenhemden zijn team wisten te verrassen. "We hadden geen rekening gehouden met een nieuwe nederlaag."

Cédric De Volder in Brugge

Laurens De Bock kwam aan de rust de licht geblesseerde Tom Hogli vervangen. Ook de 20-jarige Oost-Vlaming kon de scheve situatie niet ombuigen. Club verloor met 2-0 van de buren. “We brachten onszelf in de moeilijkheden”, aldus de flankverdediger. “Heeft Victor Vazquez nagetrapt? Dat zijn zaken die kunnen vermeden worden.”

"Geen rekening gehouden met nederlaag"

Club had nochtans het beste van het spel. Joris Delle schudde echter enkele goede saves uit zijn handschoenen. “We kwamen de laatste weken nooit in ons spel”, legt de voormalige speler van Standaard Wetteren en Sporting Lokeren uit. “Of Club momenteel met een gebrek aan kwaliteit kampt? Nee, maar we moeten dringend onze kansen beginnen afmaken.”

De (harde) cijfers staan echter op het bord. Blauw-zwart dompelde zichzelf in een crisis na een nul op negen. “Dat is niet leuk”, besluit De Bock. “Het verlies in de derby is dan ook nog eens een domper voor de fans. We moeten nu de kopjes vrijmaken en zondag tonen op het veld dat er geen reden is tot paniek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties