Ibrahimovic leidt PSG met hattrick naar de overwinning

Joris De Wolf
| 0 reacties
Ibrahimovic leidt PSG met hattrick naar de overwinning
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSG heeft op de dertiende speeldag in de Franse Ligue I vrij makkelijk gewonnen van Nice. Zlatan Ibrahimovic was met een hattrick opnieuw van levensbelang voor de blauwhemden. Bij Nice werd onze landgenoot Christian Brüls een kwartier voor het einde naar de kant gehaald.

Na het gelijkspel in de Champions League tegen Anderlecht had PSG wat goed te maken tegenover hun publiek. Vijf minuten voor het einde van de eerste helft was het een eerste keer raak. Zlatan Ibrahimovic scoorde het openingsdoelpunt op aangeven van de Nederlander Grégory van der Wiel.

Vlak voor het uur scoorde opnieuw Ibrahimovic. De Zweed zette ijzig kalm een elfmeter om. Twintig minuten voor affluiten bracht Pejcinovic opnieuw wat spanning in de wedstrijd. Echt lang duurde die spanning niet, want zes minuten later maakte opnieuw Ibrahimovic maakte er met zijn achtste van het seizoen 3-1 van.

Door deze overwinning staat PSG nog steviger op kop in de Ligue I. Eerste achtervolger Lille speelt vanavond wel nog zijn wedstrijd op het veld van Guingamp. Monaco, de derde in de stand, liet gisteren punten liggen thuis tegen Evian. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties