Reactie Ruytinx opnieuw belangrijk: "Dit geeft een supergoed gevoel"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Ruytinx opnieuw belangrijk: "Dit geeft een supergoed gevoel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Ruytinx had met een hele mooie goal een groot aandeel in de zege van OH Leuven tegen Lierse. El Toro werkte hard en kreeg op het einde een applausvervanging.

Robby Morren in Leuven

"Het geeft een supergoed gevoel als je kan scoren en dan nog wint. Het is fantastisch om te scoren maar de overwinning is veel belangrijker. Het klinkt cliché maar OH Leuven is het belangrijkste."

"Het liep de laatste weken allemaal iets minder en daardoor werd de druk toch wel groter", gaf Ruytinx toe na de wedstrijd. "Het was niet goed en niet mooi tegen Lierse maar we hebben wel de drie punten gepakt en dat is wat telt."

"Als speler niet bezig met de positie van de coach"

Ook voor Ronny Van Geneugden was de overwinning belangrijk. Hij kwam stilaan onder druk te staan. "Daar zijn wij als spelers niet mee bezig. Dat is een taak voor het bestuur. Wij hebben getoond dat we voor de drie punten wilden gaan." De coach zelf was ook erg tevreden. "Zowel de spelers als de supporters hebben hun beste beentje voorgezet."

"Lierse deed het goed in de tweede helft en wij hadden het moeilijk op het middenveld." Toch gaf OHL bijzonder weinig weg. "Raymaekers is teruggekeerd en hij neemt de verdediging op sleeptouw."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties