Reactie Meunier onder de indruk: "Beste ploeg waar ik ooit tegen speelde"

Meunier onder de indruk: "Beste ploeg waar ik ooit tegen speelde"
Foto: © SC

Thomas Meunier maakte gisteren zijn debuut als Rode Duivel. Zijn eerste cap bij zijn eerste oproep, maar wel in de eerste verliespartij sinds een jaar tijd. En dat maakte het allemaal toch wat minder mooi.

Maar natuurlijk kon Meunier ook wel genieten van zijn eerste interland. "Ik was blij dat ik mocht spelen. Wilmots had me gisterenavond pas ingelicht dat ik ging spelen. Door de ziekte van Van Buyten was het logisch dat Alderweireld zou opschuiven naar het centrum en dat ik zou dan op de rechtsback zou komen. Natuurlijk had ik wel liever gewonnen in mijn eerste interland. Maar al bij al ging het wel goed. De andere spelers maakten het me makkelijk door me veel aanspeelopties te geven."

En Meunier was onder de indruk van de omstandigheden. "Dit is toch wel de beste ploeg waar ik ooit al tegen gespeeld heb", lachte hij. "De coach had gezegd dat ik in deze twee wedstrijden zou spelen en ik ben blij dat het tegen Colombia was. Deze jongens spelen bij grote Europese ploegen. Alles wat tegen Japan er nog bijkomt, is een surplus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties