Glouftsis loodst Aalst voorbij WS Brussels

Caroline Tonnelier
| 10 reacties

Eendracht Aalst haalde het vanmiddag met 1-2 op het veld van WS Brussels. Glouftsis was met twee doelpunten de man van de match. Door de zege zijn de Oost-Vlamingen nu alleen achtste.

In de eerste helft nam de thuisploeg het initiatief, maar de beste kansen waren voor de bezoekers. Glouftsis, Van Damme en Skodhra konden echter de weg naar de netten niet vinden. Beide ploegen gingen dan ook de rust in met een 0-0 stand op het bord.

Na de pauze troffen de bezoekers op het uur dan toch raak. Glouftsis opende op aangeven van Vanbelle de score. Lang kon Eendracht echter niet genieten van de voorsprong, want enkele minuten later stelde de thuisploeg gelijk via een omhaal van Diop. Uiteindelijk waren het toch nog de bezoekers die dankzij een tweede treffer van Glouftsis met de volle buit aan de haal gingen. Vanbelle nam opnieuw de rol van aangever op zich. Via Mahaya kwam White Star nog dicht bij de 2-2, maar zijn poging strandde op de lat.