Reactie Petersen over Antwerp: "Leuke spelers, maar geen team"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 36 reacties
Petersen over Antwerp: "Leuke spelers, maar geen team"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp ging zaterdagavond, net als vorig jaar, onderuit op het veld van Dessel Sport. De jongens van Guido Brepoels waren na afloop van de partij dan ook in de wolken: "Prachtig dat we de drie punten thuis houden", aldus Andrew Petersen.

“Ik vond het net als vorig jaar een verdiende overwinning. In de eerste helft speelde geen van beide teams goed voetbal. Het waren moeilijke omstandigheden: een zwaar veld en de mist. Maar wij kwamen heel goed uit de kleedkamer en het is prachtig dat we drie punten thuis houden na twee flitsen van Prince.”

"Trein opnieuw op de rails gekregen"

Dessel Sport lijkt na een slechte periode opnieuw vertrokken en dat ziet ook Petersen. “Met een 9 op 9 en amper één tegendoelpunt de afgelopen drie wedstrijden hebben we de trein opnieuw op de rails gekregen. We hopen deze lijn dan ook door te trekken.”

Tot slot had speler van Dessel Sport het ook nog kort over The Great Old. “De sfeer bij hen is fantastisch. Ze brengen altijd veel fans mee, wat ervoor zorgt dat het altijd leuk voetballen is. Ik moet wel concluderen dat ze leuke spelers hebben, maar dat er geen team staat. Het feit dat ze met drie vechten om een vrije trap te nemen, zegt genoeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties