Vertonghen: "Tegen Man U kunnen we winnen"

Koen Donvil
| 0 reacties
Vertonghen: "Tegen Man U kunnen we winnen"
Foto: © SC

Jan Vertonghen en Tottenham maakten gisteren geen al te beste beurt. Van Manchester City kregen ze een flinke bolwassing om de oren: 6-0. De Rode Duivel is uit op eerherstel en wil komend weekend Manchester United puntenloos huiswaarts sturen.

De wedstrijd tegen City kon niet slechter beginnen voor Tottenham want al na 13 seconden stond er 1-0 op het bord toen Navas een fout van doelman Lloris afstrafte. Vertonghen en zijn maats werden vervolgens helemaal ingemaakt door de thuisploeg. Komend weekend krijgen de Londenaars het bezoek van Manchester United. Vertonghen blijft niet bij de pakken zitten en is ervan overtuigd dat ze die wedstrijd kunnen winnen.

"Natuurlijk ben ik ontgoocheld", zei Vertonghen aan ITV. "We waren gemotiveerd en iedereen was fit, maar dat vroege doelpunt was niet goed. We wisten dat City thuis makkelijk scoort, al waren er 3 of 4 goals bij in cadeauverpakking. We kunnen veel beter dan dit."

Volgens de verdediger is de komst van Fellaini en co een goede zaak. "Het is goed dat we meteen tegen hen spelen. Met de steun van onze supporters kunnen we United verslaan", aldus Vertonghen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties