Kan Leverkusen het United moeilijk maken?

Kan Leverkusen het United moeilijk maken?
Foto: © SC

In groep A ligt de strijd voor de eerste plaats nog helemaal open. Manchester United heeft een puntje voorsprong op Bayer Leverkusen en speelt vanavond tegen de Duitsers. Shakhtar Dontesk kan Real Sociedad helemaal uittellen.

Bayer Leverkusen – Manchester United
Mits een overwinning kunnen de Duitsers zich op kop nestelen van groep A. De tegenstander is wel niet van de poes. Manchester United is de laatste tijd terug aan een mooie reeks bezig. Juist op de vorige speeldag in de Champions League lieten de troepen van David Moyes verrassend punten liggen op het veld van Sociedad.

Bij The Mancunians zal er waarschijnlijk maar een Belg aan speelminuten komen. Marouane Fellaini zit een schorsingsdag uit, zo blijft enkel Adnan Januzaj over.

Shakhtar Dontesk – Real Sociedad
In Oekraïne nemen Donetsk en Sociedad het vanavond tegen elkaar op. Voor de thuisploeg mag dit normaal geen probleem vormen. Op de eerste speeldag in deze Champions League-jaargang wonnen de Oekraïners met 0-2 op het veld van de Spanjaarden.

Sociedad zal wel gemotiveerd aan de aftrap staan. Mits een gelijkspel of een nederlaag zijn ze zo goed als uitgeschakeld. Shakhtar kan nog altijd doorstoten naar de volgende ronde.

Kan Manchester United winnen in Duitsland?

Denkt u dat Manchester United gaat winnen in Duitsland? Wil u een gokje wagen? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. Bij een overwinning van Manchester United verdien je maar liefst 201 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties