Reactie Kouyate: "Wil wel voor de verdediging blijven staan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Kouyate: "Wil wel voor de verdediging blijven staan"
Foto: © SC

Cheikhou Kouyate verhuisde voor het eerst sinds de wedstrijd op Milaan weer eens naar het middenveld. De Senegalees was vroeger een middenvelder en het experiment smaakte wel naar weer.

Kouyate was al snel weer gewend aan zijn oude positie. "Het beviel me best. De coach vroeg me drie dagen geleden of ik er wilde spelen en ik zei 'ja'", aldus Kouyate. "De reden heeft hij me niet uitgelegd. Hij vroeg me gewoon om te spelen zoals tegen Milan. Ondanks de ontgoocheling van het verlies was het wel leuk om daar weer te spelen."

Zondag wacht een thuismatch tegen Cercle Brugge en Kouyate zou het niet erg vinden om nog wat te blijven staan. "Maar Sacha komt ook terug en die is heel belangrijk voor het team. Ik zou graag daar weer spelen. Je weet dat er nog twee jongens achter jou staan en dat is leuk, want je kan iets meer risico nemen."

De wedstrijd in Athene wordt alvast een formaliteit. "We kregen te weinig in deze campagne. Ik vind dat we op dit moment minimum zes punten hadden moeten hebben, maar daarvoor moet je efficiëntie tonen. En dat ontbreekt bij ons dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties