Reactie Been: "Dit is een positief antwoord na Oostende"

Been: "Dit is een positief antwoord na Oostende"
Foto: © SC

Racing Genk heeft uitstekend gereageerd na de zware nederlaag tegen Oostende. Het won na een prima wedstrijd met 3-1 tegen Dinamo Kiev en is opnieuw groepswinnaar. Mario Been en zijn assistent Pierre Denier waren dan ook bijzonder tevreden.

Robby Morren in Genk

"We zijn in de eerste helft heel efficiënt omgesprongen met de kansen die we kregen. Na onze nederlaag tegen Oostende was dit een positief antwoord van de spelers, niet enkel tegenover mij maar ook tegenover de club en alle supporters."

"Het was onze doelstelling om Europees te overwinteren. Dat was geen eenvoudige doelstelling als je ziet welke teams er in onze groep zitten. Nu zijn we opnieuw groepswinnaar en dan lach ik toch in mijn vuistje", geeft de coach toe.

Wat er nu in de Europa League nog mogelijk is voor Genk? "We moeten niet gaan dromen maar in voetbal is alles mogelijk. Dat heb je zaterdag ook wel gezien."

Denier: "Dit geeft veel voldoening"

Ook Pierre Denier was in de wolken na de knappe 3-1 zege en de groepswinst. "Dit is het zoveelste succes de laatste jaren, ook voor Mario Been. Ook in de competitie loopt het goed, het kan niet beter", aldus de assistent-coach.

"We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. Het was onze verdienste dat Dinamo Kiev geen kansen kon creëren. Het geeft veel voldoening als je tegen zulk een team 6 op 6 kan pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties