Reactie "Nederlaag tegen KVO niet alleen mijn verantwoordelijkheid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Nederlaag tegen KVO niet alleen mijn verantwoordelijkheid"
Foto: © SC

Jeroen Simaeys speelde tegen Oostende een zwakke partij. Tegen Dinamo Kiev viel hij donderdag sterk in. Genk won met 3-1 en pakte zo de groepswinst.

Robby Morren in Genk

"Het was onverwacht dat ik moest invallen, maar ik zat goed in de wedstrijd. Dit waren heel andere omstandigheden dan tegen Oostende. Ik weet ook niet hoe dat komt, voetbal is soms een gekke sport."

Simaeys moest opnieuw vrede nemen met een plaats op de bank. "Ik had er wel rekening mee gehouden dat ik op de bank zou starten, Kara is niet Europees geschorst." De verdediger vindt niet dat hij meer verantwoordelijkheid draagt voor de wanprestatie van afgelopen weekend aan de kust. "Ik heb die wedstrijd nog eens opnieuw bekeken. Die slechte prestatie was niet meer mijn verantwoordelijkheid dan die van andere spelers."

"Die penalty was een meevallertje"

De match tegen Kiev begon nochtans met een valse noot. Al na 9 minuten stond het 0-1. "We kenden een moeilijk wedstrijdbegin tot aan die penalty. Dat was een meevaller en die bracht ons weer in het zadel. Na die gelijkmaker namen wij de wedstrijd in handen en scoorden we op het juiste moment."

"We hebben al een heel leuk parcours afgelegd in Europa. Wie weet wie treffen we in de volgende ronde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties