Premier League: Chelsea en City laten geen steekje vallen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Premier League: Chelsea en City laten geen steekje vallen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea en Manchester City hebben geen steekje laten vallen. De teams wonnen van respectievelijk Southampton en Swansea City. Eden Hazard was de enige landgenoot tussen de krijtlijnen.

Chelsea had het nochtans niet onder de markt tegen het nummer zeven in de stand. The Saints kwamen in de openingsminuut zelfs op voorsprong na een doelpunt van Jay Rodriguez. The Blues hadden na de rust aan vijf dolle minuten genoeg om de puntjes op de i te zetten. Gary Cahill en John Terry bezorgden hun team de drie punten. In de slotfase zorgde Demba Ba voor de 3-1.

Eden Hazard was de enige landgenoot op het veld. Kevin De Bruyne moest nog maar eens plaatsnemen in de tribune.

Manchester City had een pak minder moeite met Swansea City. The Noisy Neighbours - nog steeds zonder Vincent Kompany - wonnen met 3-0. De doelpunten werden gescoord door Alvaro Negredo en Samir Nasri (2). Voor de volledigheid: Roland Lamah kwam bij de Welshmen niet van de bank.

Chelsea blijft op die manier in het spoor van leider Arsenal. De blauwbloezen volgen op vier punten van hun stadsgenoten. City kampeert op een derde stek en volgt op vijf punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties