Rubie blijft ambitieus: "Promoveren met Antwerp nog steeds het doel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 70 reacties
Rubie blijft ambitieus: "Promoveren met Antwerp nog steeds het doel"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het gaat de jongste weken allesbehalve goed met de oudste club van ons land. Antwerp is na een flauwe reeks afgegleden naar de zesde plaats en telt inmiddels tien punten minder dan leider Eupen. "Maar de situatie is nog lang niet hopeloos", zegt sterke man Saif Rubie.

Voor aanvang van het seizoen werd The Great Old tot titelfavoriet bij uitstek gembombardeerd, maar enkele maanden later oogt het bilan niet zo positief met een magere vijfde plaats. “Akkoord dat het niet fantastisch gaat, maar we moeten dit ook niet dramatiseren. We staan nog altijd in de top van het klassement. Als je een goede reeks neerzet, kan je zo weer aanhaken.”

Rubie weigert dan ook om zijn ambities bij te stellen na de mindere periode van Antwerp. “Ik geef de hoop op promotie absoluut niet op. Eerste klasse blijft het doel. Waarom zou ik iets anders zeggen? Ik beweer niet dat we nog kampioen gaan worden, maar de eindronde is zeker nog mogelijk. En eenmaal in de eindrond kan alles", besluit hij in Gazet van Antwerpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties