Kompany binnenkort ploegmaat van 'recorddoelman'?

Leander Mespreuve
| 8 reacties
Kompany binnenkort ploegmaat van 'recorddoelman'?
Foto: © SC

Manuel Neuer wordt algemeen gezien als een van de beste doelmannen ter wereld. Na de 'Treble' van vorig jaar, is hij gegeerd wild op de Europese transfermarkt. Diverse Britse media menen te weten dat Manchester City een serieuze inspanning wil doen om de doelman naar Manchester te halen.

Maar liefst 47 miljoen euro heeft de ploeg van kapitein Vincent Kompany over om de Neuer binnen te halen. Daarmee zou hij met voorsprong de duurste ballenpakker ooit zijn. Mocht de Duitse international beslissen om de stap te maken zal hij er financieel niet slechter van worden: 125.000 euro per week.             

Het is geen publiek geheim dat City een nieuwe nummer een zoekt. Gisteren zat Joe Hart opnieuw op de bank en lijkt zo verder uit te gratie van coach Pellegrini te zakken. Pantilimon geniet vooralsnog de voorkeur, maar de keuzeheer heeft het bestuur de opdracht gegeven om rond te kijken naar een betrouwbare doelman. Of Der Rekordmeister zal instemmen met deze transfer is nog maar de vraag, gezien de financiële toestand van de club uit Beieren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties