Nainggolan haalt nipte zege tegen Genoa

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Nainggolan haalt nipte zege tegen Genoa
Foto: © SC

In Italië stonden vanmiddag om 15u vijf matchen van de 15e speeldag op het programma. Hellas Verona vindt dankzij een zege tegen Atalanta opnieuw aansluiting bij de subtop. Cagliari van zijn kant haalde een nipte zege tegen Genoa.

Cagliari - Genoa 2-1

Bij Cagliari stond onze landgenoot Nainggolan negentig minuten op het veld. Lang zag het ernaar uit dat de bezoekers uit Genoa met de drie punten zouden gaan lopen na de openingstreffer van Gilardino. In het slotkwartier besliste Marco Sau daar echter anders over. Met twee goals, waarvan één diep in blessuretijd, zorgde hij voor de 2-1 eindstand. Bij de bezoekers kreeg Manfredini rood.

Hellas Verona - Atalanta 2-1

Gelijkaardig scenario in Verona, waar Hellas een zege met dezelfde cijfers haalde tegen Atalanta Bergamo. Denis had de bezoekers op voorsprong gebracht, maar Taleb en Jorginho bezorgden de thuisploeg de drie punten.

Torino - Lazio 1-0

Lazio kon alweer niet winnen. Met Biglia in de basis gingen de Romeinen onderuit op het veld van Torino. De thuisploeg haalde het met het kleinste verschil dankzij een treffer van Kamil Glik.

Overige resultaten

Sassuolo – Chievo 0-1
Sampdoria – Catania 2-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties