GROEP A: Leverkusen en Donetsk strijden om plaats 2

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
GROEP A: Leverkusen en Donetsk strijden om plaats 2
Foto: © SC

Vanavond staat er nog heel wat op het spel in groep A van de Champions League. Leverkusen en Donetsk strijden om een plaatsje bij de laatste zestien van Europa.

Shakhtar Donetsk staat tweede in de groep, met een punt voorsprong op rivaal Leverkusen. Beide ploegen moeten vanavond best winnen om een kans te maken op de volgende ronde. De Oekraïners maken vanavond de verplaatsing naar Manchester United, Leverkusen moet winnen op het veld van het al uitgeschakelde Sociedad.

Bij gelijke stand tussen Donetsk en Leverkusen, trekken de Duitsers aan het langste eind. Thuis wist Leverkusen met 4-0 te winnen, in Oekraïne werd het 0-0. Een punt in Sociedad kan dus volstaan, als Donetsk verliest op Old Trafford.

Kan Shakhtar Donetsk stunten op Old Trafford?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 234 euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je 210 euro bijschrijven op je bankrekening. Voetbalkrant.com helpt je alvast graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties