"Ik heb fans nog nooit een goal zien maken"

"Ik heb fans nog nooit een goal zien maken"
Foto: © SC

Juventus en Galatasaray spelen vanavond in groep B hun eerste 'finale' van de Champions League. De Turken moeten winnen, Juve heeft genoeg aan een gelijkspel om door te gaan. Gianluigi Buffon is niet onder de indruk van de Turkse supporters.

De Italiaanse international en doelman van Juventus is allerminst onder de indruk van de houding en reputatie van de Turkse supporters. Ze zullen ‘Cim Bom’ vanavond proberen naar de volgende ronde te stuwen, maar Buffon ziet echter geen probleem:  “Ik heb de fans nog nooit een goal zien maken.”

“Alles zal afhangen van onze houding vanavond. Als we ons sterk kunnen houden en ons niet laten intimideren door de supporters, voorspel ik geen problemen vanavond”, aldus een zelfverzekerde keeper op de persconferentie.

“We weten dat het in de Serie A beter loopt dan in de Champions League, maar we moeten rustig blijven en ons kwalificeren voor de volgende ronde.”

Juventus staat momenteel aan kop in de Serie A. Het heeft drie punten voorsprong op AS Roma. Vanavond volstaat een gelijkspel voor Europese overwintering op het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties