Ajax, PSV en Feyenoord LIVE dankzij UNIBET

Redactie
| 0 reacties
Ajax, PSV en Feyenoord LIVE dankzij UNIBET
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de leukste duels uit Nederland, de hele dag.

Het wordt weer een gezellige namiddag in Nederland. In de Eredivisie kan iedereen werkelijk van iedereen winnen, wie weet is dat ook nu weer het geval. Omstreeks 12.30 uur begint de lange voetbalnamidag al met het duel tussen Cambuur en Ajax. Op papier een kat in het bakkie voor de Amsterdammers, maar je weet maar nooit.

Om 14.30 uur zijn er nog drie levensbelangrijke duels te bekijken: leider Vitesse tegen NAC Breda en ook de wedstrijd van Feyenoord en AZ valt te bekijken. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de dolle namiddag om 16.30 uur besloten met Utrecht - PSV.

De ploeg uit Eindhoven zit in diepe crisis in de Eredivisie en heeft de drie punten meer dan nodig. Lukt dat eindelijk nog eens tegen Utrecht? U kan het allemaal gewoon bekijken!

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Pakken alle toppers nog eens de overwinning?

Waag een gokje via Unibet. Als NAC Breda tegen Vitesse kan stunten, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 690 euro. Gokken op een zege van Groningen tegen Feyenoord kan je ook goed uitkomen: 495 euro in een klap rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties