Deschamps met gerust gemoed de feestdagen in: "Hij blijft zeker tot 2016"

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Deschamps met gerust gemoed de feestdagen in: "Hij blijft zeker tot 2016"
Foto: © SC

Frankrijk wil na een desastreus toernooi in Zuid-Afrika opnieuw tonen dat het wel degelijk talent heeft. De voorzitter van de Franse voetbalbond haalt alvast alle druk van de ketel: "Deschamps blijft tot 2016, ongeacht de prestatie in Brazilië."

“De Franse nationale ploeg is een team in opbouw. We zijn zeer tevreden dat we ons konden plaatsen voor het WK en ik ben er zeker van dat we het goed zullen doen. Als we gespaard blijven van blessures, heeft deze generatie een gouden toekomst”, aldus een optimistische bondsvoorzitter Noël Le Graët.

Didier Deschamps hoeft zich alvast geen zorgen te maken over zijn toekomst. “Hij blijft zeker tot het EK in 2016”, weet de FFF-voorzitter in L’équipe. In 2016 vindt in Frankrijk het Europees kampioenschap plaats.

Om problemen zoals in Zuid-Afrika te vermijden, heeft de Franse voetbalbond de verdeelsleutel voor de premies bekend gemaakt voor komende zomer. De spelers krijgen 30% van het opgeleverde bedrag, per speler gaat dit over een slordige €75.000. Bij het bereiken van de kwartfinales mag elke speler  €133.000 op zijn rekening verwachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties