Kan ook Benteke United klein krijgen?

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Kan ook Benteke United klein krijgen?
Foto: © SC

Vanmiddag staat Aston Villa - Manchester United geprogrammeerd op de zestiende speeldag in de Premier League. Een wedstrijd van groot belang voor beide partijen. Rode Duivel Christian Benteke krijgt opnieuw zijn kans, nadat hij vorige week vrede moest nemen met een plaatsje op de bank.

Benteke zit in een vormdip, na zijn blessure vond hij nog niet de vorm terug van vorig seizoen. Vanmiddag tegen het geplaagde United krijgt Benteke de kans om zijn duivels te ontbinden.

De wedstrijd kan maar beter gewonnen worden, zo redeneren beide partijen. Manchester United draait vierkant in de Premier League, het moet voorlopig tevreden zijn met een povere negende plaats. Het moet na twee thuisnederlagen (Everton en Newcastle) op zoek naar eerherstel, Villa moet voor de troepen van Moyes het eerste slachtoffer zijn.

Ook voor Aston Villa is dit een uiterst belangrijk duel. Bij winst komen ze op een geruststellende negende plaats… naast Manchester United. Redenen genoeg voor Benteke en co om te vlammen vanmiddag. Bovendien kan het met een driepunter definitief afrekenen met het degradatiespook, een opsteker van formaat halfweg de competitie. Antwoorden vanaf halfdrie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties