Moyes klaar voor winteroffensief: "Geld is beschikbaar"

Leander Mespreuve
| 3 reacties
Moyes klaar voor winteroffensief: "Geld is beschikbaar"
Foto: © SC

David Moyes kent een moeilijke start bij Manchester United. Hij nam afgelopen zomer het roer over van Sir Alex Ferguson, maar kon voorlopig de hoge verwachtingen niet inlossen. De keuzeheer maakt zich op voor een turbulente winter.

Als Moyes toch prettige feestdagen wil beleven, zal hij vol aan de bak moeten om zijn selectie te versterken. Afgelopen zomer slaagde hij er niet in om een topspeler naar Manchester te halen, tot grote teleurstelling van al wie United een warm hart toedraagt. Enkel Rode Duivel Marouane Fellaini kwam de rangen versterken, al is zijn rendement voorlopig ondermaats.

Moyes maakt zich sterk dat United klaar is voor een winteroffensief. “De club heeft genoeg geld, en die zullen we besteden, daar bestaat geen twijfel over. Afgelopen zomer stonden we dicht bij een toptransfer, maar deze werd in laatste instantie afgeketst”, liet Moyes optekenen in diverse Britse media. Hiermee doelt hij op Gareth Bale, die eind augustus eindelijk zijn droomtransfer naar Madrid realiseerde.

Niet alleen Bale koos ervoor om andere oorden op te zoeken. Ook Fabregas, Thiago Alcantara en Ander Herrera bezweken voor andere voorstellen. Manchester United staat voorlopig op een troosteloze negende plaats in de Premier League. Het kon zich afgelopen week wel plaatsen voor de achtste finale van de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties