Waarom Januzaj voor de Rode Duivels moet kiezen

Waarom Januzaj voor de Rode Duivels moet kiezen
Foto: © SC

Manchester United hoopt dat Adnan Januzaj op termijn voor de Rode Duivels kiest. Dat het jonge goudklompje barst van het talent, ziet iedereen. Maar waarom moet hij nu juist voor België kiezen? Voetbalkrant.com lijst het even voor u op.

Januzaj maakte begin dit seizoen zijn grote debuut in de hoofdmacht van Manchester United. De jonge middenvelder, die zijn opleiding genoot bij Anderlecht, debuteerde in stijl en kroonde zich meteen tot matchwinnaar met twee doelpunten.

De Albanese Belg werd meteen de hemel in geprezen door iedereen die het Engelse voetbal volgt, ook door zijn coach David Moyes. “Januzaj behoort tot dezelfde categorie als Wayne Rooney”, aldus de Schotse oefenmeester na het debuut van de youngster.

Moyes zei dat niet zomaar. Neen, Januzaj heeft wel degelijk iets extra’s in vergelijking met andere jonge talenten. Hij leest het spel bijzonder goed en kan bovendien zijn directe tegenstander ter plaatse laten met schijnbaar eenvoudige bewegingen. Hieronder zetten we enkele van zijn betere momenten dit seizoen op een rijtje.

Hoop jij dat Januzaj op termijn voor de Rode Duivels kiest? Zou hij nu al meekunnen bij de nationale ploeg? Laat het ons weten in de comments!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties